Sfeerverhogende plinten in de regio Tiel

Wij hebben in de afgelopen jaren in heel veel woningen in Tiel en omgeving plinten aangebracht. Woont u in Tiel en bent u op zoek naar een plintenmontagebedrijf? Dan bent u bij Het Plinten Huys aan het juiste adres. Wij leveren u de beste plinten en we monteren ze voor u. Dat doen we volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit plinten kunnen waarborgen.

Offerte aanvragen

Waarom Het Plinten Huys bij u in Tiel?

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij die uw nieuwe plinten kan leveren en monteren in Tiel zijn er verschillende opties. Uiteraard behoort het zelf aanbrengen van plinten in uw woning in Tiel ook tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend doen wij dit graag voor u.

  • Ruime keuze uit kwaliteitplinten
  • Veertig jaar ervaring
  • Garantie en uitstekende service
  • Vakmanschap
  • Geen voorrijdkosten
  • Bijzondere nette werkwijze
  • Combinatie met gietvloeren en/of vloerverwarming
Offerte aanvragen

Bij Het Plinten Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder enkele reviews waar wij trots op zijn:

 

''Het plintenhuys werkt zeer vakkundig en secuur daarom raad ik ze zeer aan.  Zowel het werkproces als de kwaliteit van de plinten zijn zeker aan te raden.'' - Richard De Graaf uit Tiel


''Een prettige samenwerking met dit bedrijf. Hebben de vloer en plinten gelegd in onze showroom, het resultaat mag er wezen'' - Tom De Zeeuw uit Culemborg 

Offerte aanvragen

Experts in Plinten

Werk uw plinten netjes af met kwaliteit plinten van Het Plinten Huys. Plinten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Meer informatie over de eigenschappen: klik hier.

Zoekt u doorgewinterde experts voor uw plinten in de regio Tiel? Met ons team van Het Plinten Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leveren en aanbrengen van plinten in de streek rondom Tiel. Wij weten precies wat het effect van onze prachtige plinten is in diverse soorten onderkomens. En dat plinten de sfeer en aanblik van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verhogen. Wij kennen de beste methoden om plinten in uw woning aan te brengen. Of dat nu gaat om vloer- of plafondplinten: wij verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de mogelijkheden van plinten.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: