Plinten in de regio Amsterdam

Wij hebben in de afgelopen jaren in heel veel woningen in Amsterdam en omgeving plinten aangebracht. Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een leverancier en monteur van MDF-plinten? Dan bent u bij Het Plinten Huys aan het juiste adres. Wij leveren u de beste plinten en we monteren ze voor u. Dat doen we volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit plinten kunnen waarborgen.

Offerte aanvragen

Waarom Het Plinten Huys bij u in Amsterdam?


Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij die uw nieuwe plinten kan leveren en monteren in Amsterdam zijn er verschillende opties. Uiteraard behoort het zelf aanbrengen van plinten in uw woning in Amsterdam ook tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend doen wij dit graag voor u.

  • Ruime keuze uit kwaliteitplinten
  • Veertig jaar ervaring
  • Garantie en uitstekende service
  • Vakmanschap
  • Geen voorrijdkosten
  • Bijzondere nette werkwijze
  • Combinatie met gietvloeren en/of vloerverwarming
Offerte aanvragen

Ervaringen van klanten uit Amsterdam

Bij Het Plinten Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder enkele reviews waar wij trots op zijn:

''Goede ervaringen met dit bedrijf. Hebben ook onze vloer gedaan kan ik zeker aanraden.'' - Jeroen Beekman uit Amsterdam

''Zowel het werkproces als de kwaliteit van de plinten zijn zeker aan te raden.'' - Johan Bosman uit Diemen

Offerte aanvragen

Experts in Plinten

Werk uw plinten netjes af met kwaliteit plinten van Het Plinten Huys. Plinten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Meer informatie over de eigenschappen: klik hier.

Zoekt u doorgewinterde experts voor uw plinten in de regio Amsterdam? Met ons team van Het Plinten Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leveren en aanbrengen van plinten in de streek rondom Amsterdam. Wij weten precies wat het effect van onze prachtige plinten is in diverse soorten onderkomens. En dat plinten de sfeer en aanblik van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verhogen. Wij kennen de beste methoden om plinten in uw woning aan te brengen. Of dat nu gaat om vloer- of plafondplinten: wij verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de mogelijkheden van plinten.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: