Specialist in plinten

Met ons team van Het Plinten Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring met het aanbrengen van plinten in woningen en bedrijven. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze branche. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van ieder plintsoort. Of het nu een vloerplint of een plafondplint is: we adviseren u bij het samenstellen van de kleuren, de vorm en het materiaal. Onze plinten geven u het gevoel dat uw leefomgeving af is en zorgen voor extra sfeer in elk vertrek van uw woning of bedrijfsruimte. Plinten van Het Plinten Huys zijn de kers op de taart van uw interieur.

Alles in één hand

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die de afwerking van uw vloer of wand met plinten, het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer en de afwerking van uw vloer of wand in één hand hebben. Het Plinten Huys biedt u die prettige combinatie aan in samenwerking met zusterbedrijven Het Gietvloer Huys en Het Vloerverwarmings Huys.  Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid bij het monteren van uw nieuwe plinten. Het Plinten Huys en zijn zusterondernemingen werken alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt.

Offerte aanvragen

Korte lijnen

Bij Het Plinten Huys hebt u direct contact met de eigenaar. U krijgt van hem eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij het Plinten Huys leveren we extreem veel service. Laat u uw plinten door Het Plinten Huys aanbrengen, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw plinten.

Advies aanvragen

Afbouwgarantie

Als consument verlangt u goede kwaliteit van producten en diensten. Dat verdient u ook. Omdat u slechts een paar keer in uw leven nieuwe plinten laat aanbrengen, is het belangrijk dat u goede informatie krijgt. Zodat duidelijk is wat u mag verwachten. Daarom biedt Het Plinten Huys u de NOA-Afbouwgarantie. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, dan kunt u terecht bij de stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: