Eigenschappen

De sfeerplinten van Het Plinten Huys hebben meerdere prettige eigenschappen. Door de compacte structuur gaan frezen en zagen zeer gemakkelijk. En er komt weinig stof vrij tijdens het monteren. Qua kleurstelling zijn ze één keer in de grondverf gezet en één keer voorgelakt in RAL 9010 (zuiver wit). Hebt u een voorkeur voor een andere kleur? In dat geval bestellen wij die voor u, waarna wij de plinten kant-en-klaar leveren. Daarna monteren onze specialisten deze voor u in uw woning of bedrijfsruimte.

Offerte Aanvragen

Soorten en maten

Het Plinten Huys biedt MDF-plinten aan in allerlei soorten en maten. Ons team van vakmensen zorgt er bij het plaatsen voor dat de plinten strak tegen uw muur liggen. Zo maken wij een prachtige en sfeerverhogende rand langs uw vloer of plafond.

Naadloos

MDF is een goed bewerkbaar materiaal en laat zich gemakkelijk op maat zagen. Het splintert nauwelijks vanwege de fijne vezelstructuur. Als u plinten laat monteren hebt u daardoor weinig last van stof. Door de uitwendige hoeken superscherp in verstek te zagen en de inwendige hoeken - indien mogelijk ook – laat ons gespecialiseerde montageteam alles naadloos in elkaar overgaan. Ook lastige hoeken zijn voor ons geen probleem. Zo worden de MDF-plinten echt een sieraad voor uw huis. Wilt u MDF-plinten door Het Plinten Huys laten monteren? Dan kiest u voor een hoogwaardig product met een zeer hoge slijtvastheid.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: